Rituelen

Kies je steen

Iedere kristal heeft zijn eigen energie en daarmee zijn eigen kwaliteiten. Het kiezen van jouw stenen is dus heel persoonlijk. Een mooie kristal moet passen bij jouw energiebalans, bij jouw situatie en jouw wensen en verlangens. Neem daarom je tijd, loop rond, houd een kristal een tijdje in je hand en voel. Natuurlijk kun je ook een bodyreading aanvragen. Lees er hier meer over.

Rituelen voor jezelf

Altaar
Thuis of op je werk kun je plek maken voor de kristallen en mineralen die je op dat moment bij je in de buurt wilt hebben. Op een tafel, nachtkastje of op je bureau staan ze prachtig in een schaal en de energie is dicht bij je in de buurt. Je kunt wanneer je maar wilt jouw intenties, verlangens en wensen met ze delen.

Slapen
Voor sommige mensen verloopt slapen moeizaam. Je kunt kristallen uitzoeken die rust en ontspanning brengen. Leg deze vervolgens onder je kussen of matras.
Als je jezelf ’s nachts wilt beschermen tegen elektromagnetische straling dan zijn er stenen die bescherming bieden, zoals toermalijn.

Ontspannen in bad
Hoe lekker kan het zijn om na een drukke dag thuis te komen en in een heerlijk bad te liggen. Zacht licht, een ontspannend drankje erbij, rustgevende muziek. Mooie kristallen in en bij bad zijn de finishing touch. Ze verzorgen je huid, geven je lijf energie en reinigen. Let wel even op, want sommige stenen kunnen niet tegen water.

Gezuiverd drinkwater
Verrijk je water met de energie en kracht van mineralen. Je kunt een mooie karaf vullen met water en daar een of meerdere prachtige kristallen in leggen zoals bergkristal of rozenkwarts. Kies de steen met die kwaliteiten waar jij op behoefte aan hebt. Let wel even op of de steen er geschikt voor is. Sommige stenen kunnen niet tegen water, zijn giftig of gaan roesten.
Heb je trouwens onze mooie glazen waterflessen met kristallen al gezien? Kijk hier maar even.

Huidcontact
Een van de meest favoriete manier om in aanraking te komen met de kracht van de kristallen is het dragen ervan op je huid. De energie gaat weer stromen, blokkades kunnen verminderen. Visualiseer hoe de energie via het chakra verder je lichaam in stroomt. Rockinn biedt prachtige sieraden waardoor je ze dicht bij chakra’s kunt plaatsen.