magische plek vol hartverwarmende
kristallen en edelstenen

rockinn

je komt even thuis bij jezelf...

wij, van rockinn helpen je graag

 Als klein meisje vond ik een prachtige steen in de velden dichtbij het huis waar ik opgroeide. Het had de meest fascinerende kleuren en ik vond het contrast tussen de ‘lelijke’ buitenkant en de wonderschone binnenkant bizar. Mijn tante zei een keer tegen me ‘je hebt een prachtig stukje van de wereld in je kamer liggen’. Het duizelde me… een stukje van de wereld… dat is wel heel bijzonder!


En nu, jaren later, sta ik in mijn winkel, Rockinn, gevuld met de meest prachtige edelstenen en mineralen. Het blijft iedere dag weer fijn om tussen deze kristallen te zijn en de bezoekers verrast rond te zien lopen vol enthousiasme. Ook zij zijn verbaasd over de schoonheid. In mijn leven ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het werken met energie, niet zweverig, maar aards. Immers kristallen en mineralen zijn ook aards. Zo ben ik steeds meer gaan begrijpen dat kristallen uit atomen bestaan en dat iedere atoom trilt en dus energie geeft. Iedere kristal heeft zijn eigen trilling, zijn eigen energie. En wij mensen bestaan ook uit atomen, ook wij bestaan uit energie en hebben een frequentie in trilling. Stenen hebben dus energie van een hoge of een lage frequentie en deze energie kunnen wij als mens ook daadwerkelijk voelen! Hoe geweldig is dat. Vele mensen spreekt dit principe aan, voor andere mensen is het met name de schoonheid van de stenen die hun naar Rockinn brengt. En iedereen is van harte welkom. Er staat een kopje thee of koffie voor je klaar, een luisterend oor en eerlijk advies.


Wil jij de energie van de stenen ervaren en voelen wat het met jou doet? Kom dan gerust naar een van onze workshops! Of vraag het verzorgen van een workshop bij u op locatie aan. We komen met veel plezier bij je langs.


Wil je weten hoe jouw eigen energie stroomt?  Lees dan eens meer over de bodyreadings die ik verzorg

Waterfles met zuivere kristallen

Bodyreading. Laat je energiestroom lezen

Huisdecoratie. Verrijk je huis 

kom binnen kijken

Neem alvast een kijkje in onze mooie winkel

ERVARINGEN VAN ANDEREN

wat cliënten ons vertellen

Ik liep eigenlijk gewoon even binnen en tot mijn verbazing liep ik een uurtje later helemaal zen naar huis.

Hanneke


Ik had gelezen over Rockinn in een magazine. Wat ze schreven was waar. Het is er mooi, rustig en er liggen hele mooie stenen en sieraden. Ik vond een mala van maansteen... heel mooi!

Roos


Natuurlijk kom je tegenwoordig veel plekken tegen waar je edelstenen kunt kopen.
Bij Rockinn streven we naar de hoogste kwaliteit. We bieden je persoonlijk advies daar waar je wilt. Maar vooral bieden we je een plek om even te zijn, tot rust te komen, gezellig een bakkie te doen met vriend of vriendin en ondertussen snuffelen tussen al het moois. Nieuwsgierig? Kom gerust langs.

wil je advies of heb je een vraag?

neem contact op

bezoekadrestelefoon

06 53 51 55 45


email

kom langs, bel of ...

stuur een email

openingstijden

Per januari 2022 zijn in gevestigd in het pand van  
de Bellein Academie.
Je kunt de winkel op afspraak bezoeken. 
Willem Alexanderweg 77-01 in Cothen
Bel gerust voor een afspraak naar 06 53 51 55 45

Copyright © Rockinn.nl