magische plek vol hartverwarmende
kristallen en edelstenen

kristallen & mineralen

De helende werking van kristallen

stenen helpen ons gronden, geven rust, kracht en bieden troost.

Volgens kenners beïnvloeden stenen ons omdat ze energie uitstralen, een bepaalde vibratie hebben. Alles op de wereld heeft een vibratie, hoog of laag, en alles heeft energie; de bomen, bloemen, boeken, edelstenen en wij mensen dus ook. Die vibraties en energie zijn van invloed op ons, op ons welbevinden, op onze stemming. En kristallen hebben een hoge vibratie, ze kunnen ons positief beïnvloeden.


Vroeger was het normaal dat we gebruik maakten van deze energieën en krachten, tegenwoordig is de kennis en kunde min of meer vervlogen. Maar we worden er nog steeds toe aangetrokken. Het raakt je hart en het trekt je oog, al was het alleen al vanwege de fantastische kleuren en vormen. 


De stenen helpen ons gronden, geven rust, kracht en bieden troost. We vinden meer balans in onszelf en onze energie gaat stromen. 

In deze hectische tijden zoeken we vaak wat meer bescherming, even plek om tot jezelf te komen. Een mooie kristal is dan een grote vriend. Het is als een cadeau van de aarde aan ons.


Natuurlijk lossen de stenen de perikelen waar je mee rondloopt niet voor je op. Dat moet je zelf doen en daar zijn hele goede plekken voor te vinden. Maar kristallen zijn wel hele goede helpers. Ze bieden ondersteuning en troost. Ze kunnen inzichten geven of een duwtje in de goede richting. Ze verzachten je. Ze helpen je jouw weg terug naar je hart te vinden.


Mocht je meer informatie willen rondom psychische ondersteuning, dan ben je van harte welkom. Wij, Rockinn, zijn gevestigd binnen Sansoma, het instituut voor lichaamsbewustzijn. Hier werken vele professionals die jou kunnen begeleiden in je proces.

ervaar de kracht van edelstenen en mineralen

lees meer over kristallen en mineralen

Rituelen

Wat past bij jou

Verzorging

Reinigen en ontladen

Opladen

Natuurlijk kom je tegenwoordig veel plekken tegen waar je edelstenen kunt kopen.
Bij Rockinn streven we naar de hoogste kwaliteit. We bieden je persoonlijk advies daar waar je wilt. Maar vooral bieden we je een plek om even te zijn, tot rust te komen, gezellig een bakkie te doen met vriend of vriendin en ondertussen snuffelen tussen al het moois. Nieuwsgierig? Kom gerust langs.

wil je advies of heb je een vraag?

neem contact op

bezoekadrestelefoon

06 53 51 55 45


email

kom langs, bel of ...

stuur een email

openingstijden

Per januari 2022 zijn in gevestigd in het pand van  
de Bellein Academie.
Je kunt de winkel op afspraak bezoeken. 
Willem Alexanderweg 77-01 in Cothen
Bel gerust voor een afspraak naar 06 53 51 55 45

Copyright © Rockinn.nl