Sleep well Honey

Er zijn van die perioden dat je minder goed in slaap komt en onrustig slaapt. Het kan de drukte zijn, het kunnen de hormonen zijn of bepaalde emoties en gedachten die je aandacht blijven vragen. Dan is het fijn dat er edelstenen zijn die je kunnen helpen de slaap weer te vatten en uitgerust de dag kunt starten.

Rockinn stelt zelf sets met edelstenen samen. De set ‘Sleep well Honey‘ bestaat uit:
Seleniet
Bergkristal
Golden healer kwarts
Amethist
Maansteen
Zwarte toermalijn
Mosagaat
Labradoriet

Seleniet heeft vele mooie eigenschappen en staat ook wel bekend als de steen van de engelen. Een van de kwaliteiten van seleniet is dat de steen de aura beschermt en reinigt.

Bergkristal helpt je bij het opruimen van negatieve emoties en gedachten. Bergkristal houdt van zuiverheid zodat je alles helder blijft zien en voelen.

Golden healer kwarts is een bijzondere steen die onder andere de energie kan reguleren. Het absorbeert negatieve energie en brengt positiviteit naar die plekken in het lichaam waar het nodig is.

Amethist staat bekend om zijn harmoniserende kwaliteiten. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt en losgelaten kunnen worden.

De maansteen wordt in India ook wel de droomsteen genoemd. Het is een steen die de innerlijke gevoeligheid versterkt, het helpt je om weer bij je gevoel te komen als daar een belemmering aanwezig is.

De zwarte toermalijn is een ware beschermer tegen negatieve energieën. De steen staat erom bekend om elektromagnetische velden te blokkeren, waardoor je minder last hebt van straling. Het bevordert de rust in je lijf.

Mosagaat heeft een aardende werking en haalt je uit het hoofd, terug je lijf in. De steen heeft een zachte en voedende energie. Mosagaat helpt je bij het loslaten van angsten en stess zodat je meer ontspannen naar bed kunt.

Labradoriet werkt bloeddrukverlagend en kalmerend. Het staat erom bekend je intuitie te versterken en te vertrouwen op je eigen innerlijke stem.

Set ‘Sleep well Honey’: € 35. De stenen wegen maximaal 10 gram per stuk.

Een heerlijke en zeer passende etherische olie van Young Livings is Rutavala. Deze olie heeft een kalmerende melange van lavendel, valeriaan en ruta. Een flesje van 10 ml kost € 49,75

Leg de stenen in een abaloneschelp of in dit prachtig zeepstenen opbergkistje met mandala (€ 17,50).

Bekijk al onze samengestelde sets bij de blogs van Rockinn: http://rockinn.nl/blogpagina/
Of kom gewoon gezellig langs aan de Dorpsstraat 26 in Doorn.
Woensdag tot en met zaterdags geopend van 10 tot 16 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *