zuivere edelstenen belegd in zilver of goud

de mooiste sieraden

natuurlijke schoonheid van echte edelstenen

sieraden van kristallen en edelstenen

Rockinn heeft een pure selectie gemaakt van sieraden waarin eersteklas kristallen en edelstenen zijn verwerkt. Hou je van de natuurlijke schoonheid van echte edelstenen, van uniek & origineel ontwerp en waardeer je vakmanschap en kwaliteit?

Dan is Rockinn de plek waar je moet zijn. We hebben een prachtige collectie van in sterling zilver belegde edelsteen sieraden. Het maken van deze sieraden is vakwerk. Elk sieraad is ambachtelijk vervaardigd en is daarmee uniek. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel.

openingstijden

VANAF 28 MEI 2021 ZIJN WE OP ELKE VRIJDAG & ZATERDAG GEOPEND VAN 10.00 TOT 16.00 UUR. LOOP DAN GERUST BINNEN. TOT DIE TIJD KUNT U OP AFSPRAAK TERECHT BIJ ONS. 

U kunt ook bellen om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat u alleen in de winkel bent. Dit kan op elke werkdag. Bel met 06 53 51 55 45 of mail naar info@rockinn.nl

We bieden ook online-shopping aan. Dan videobellen we en kunt u de gehele winkel bekijken en geven we daar waar gewenst advies. Mail ons voor meer informatie op info@rockinn.nl