Lekker in je lijf, energiek en sterk

Het leven is als eb en vloed. Periodes van geluk wisselen zich af met momenten van verdriet. De ene dag zit je lekker in je flow, de andere dag lijkt alles stroperig te verlopen. Dat is het leven, of we nou willen of niet. Alles wat je tegenkomt heeft ook zijn weerslag op je lichaam. Zorgdragen voor je lijf is dan ook echt noodzakelijk. Ieder heeft zijn eigen manier: gezond eten, genoeg bewegen, creatief bezig zijn, samenzijn met je dierbaren en voldoende rusten.

Deze mooie set aan kristallen geven een stevige impuls aan positieve energie.

Opaal
Rozenkwarts
Carneool
Git
Rookkwarts
Malachiet

Opaal maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert waardering voor mooie dingen. De steen heeft een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelf genezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend.

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Carneool werkt vitaliserend en bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op aderen en huid.

Git heeft een sterke connectie met de aarde en heeft een zuiverende werking op alle niveaus. De steen trekt negatieve energie en vervuiling (energie die er niet hoort) uit je aura en beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden. Fysiek ondersteunt git de reinigende werking van de lever en de nieren.

Rookkwarts helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke veerkracht.

Malachiet is een machtig groene steen die al tien eeuwen lang wordt gebruikt. Het was een zeer geliefde steen onder de Godinnen als Isis en Venuw. Zo heeft het een sterke antibacteriële werking en verlicht en heelt het ontstekingen van onder andere de huid, het gezicht en de ogen.

Kosten set ‘Lekker in je lijf’: € 24,50. Elke steen weegt rond de 10 gram.

Verrijk deze set met de passende etherische olie Myrtle van Young Livings. Deze olie draagt bij aan een gezonde huid. Kosten voor een flesje van 10 ml zijn € 19,50.

Bekijk al onze samengestelde sets bij de blogs van Rockinn: http://rockinn.nl/blogpagina/
Of kom gewoon gezellig langs aan de Dorpsstraat 26 in Doorn.
Woensdag tot en met zaterdags geopend van 10 tot 16 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *