Dromen, Durven, Doen!

Bij Rockinn kun je terecht voor mooie samengestelde pakketten, met ieder hun eigen krachtenbundeling. Vandaag komt de set ‘Dromen, Durven, Doen!’ in het zonnetje te staan.

We hebben allemaal dromen, wensen die we graag in vervulling zien gaan. Soms blijft het bij dromen, soms doen we een aanzet en sommigen lukt het om hun droom waar te maken.

Wil jij jezelf of iemand anders een extra steuntje in de rug geven of wil jij iemand eraan herinneren voor zijn dromen te gaan? Denk dan eens aan deze set kristallen. Ze staan erom bekend net dat beetje extra te geven.

Maansteen
Lapis Lazuli
Amethist
Tijgeroog
Angeliet
Aventurijn

Een van de eigenschappen van maanstaan is de sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Bij vruchtbaarheid denk je al snel aan zwanger kunnen raken, echter het betekent ook het slagen van een oogst of project of…. Je dromen.

Lapis Lazuli bevordert onder andere de creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Onmisbare eigenschappen wanneer je je dromen wilt verwezenlijken.

Amethist maakt wilskrachtig zonder dat het voorbij gaat aan je hart. Het helpt je daarnaast het verschil te zien tussen wat de echte belangrijke zaken zijn. Je blijft de essentie in het oog houden.

Een van de vele kwaliteiten van tijgeroog is het nemen van de juiste beslissingen op de juiste momenten. Deze steen geeft je een helderheid van geest waardoor je zowel leergierig als slagvaardig bent.

Accepteer dat wat je niet kunt veranderen, werk aan datgene wat binnen handbereik ligt. Als er een steen past bij deze uitspraak dan is het angeliet. Het zorgt voor verbondenheid en liefdevol handelen naar jezelf en de ander. Het laat je kalm en vredig voelen. Het helpt je eerlijk naar jezelf of een situatie kijken en bevordert acceptatie en berusting als je ergens mee worstelt dat niet veranderd kan worden.

Tot slot aventurijn. Deze steen wordt door de Chinezen al eeuwenlang beschouwd als een krachtige amulet voor goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het brengt voorspoed en geluk met zich mee. Absoluut onmisbaar in dit avontuur.

Set ‘Dromen, durven & doen’ klein kost € 29,75. Alle betreffende stenen zijn maximaal 10 gram per stuk.
Set ‘Dromen, durven & doen’ groot kost € 39,50. Alle betreffende stenen zijn maximaal 15 gram per stuk.

Een heerlijke bijbehorende etherische olie van Young Living is Believe. Deze olie is zuiver gemaakt van blauwe spar, balsemspar, wierook, koriander, bergamot, ylang ylang en geranirum). Kosten voor een flesje van 10 ml zijn € 58,50.

Leg de stenen in een mooie abaloneschelp en vul deze bij met hematiet zodat de stenen direct worden gezuiverd. Een van de mooie eigenschappen van hematiet.


Bekijk al onze samengestelde sets bij de blogs van Rockinn: http://rockinn.nl/blogpagina/
Of kom gewoon gezellig langs aan de Dorpsstraat 26 in Doorn.
Woensdag tot en met zaterdags geopend van 10 tot 16 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *